veto-metallic-all


Uzo Veto Metallic

Ambalazhi i pathyeshëm i përbërë nga një material 100 % i riciklueshëm ekomiqësor kombinon në mënyrë ideale peshën e reduktuar me transportin e sigurt.

Mbrojtja nga rrezatimi UV dhe nga drita e diellit ndihmojnë Uzon Veto në sensivitetin e saj për të ruajtuar të pacënueshme të gjitha vetitë e vyera.

Uzoja Veto Metallic është e para që është liçensuar në Greqi nga Laboratori i Përgjithshëm i Shtetit për ambalazimin dhe tregtimin në enë metalike.

Udhëtoni së bashku me të në botën e kënaqësisë së shijes dhe do të zbuloni esencën e vërtetë të «të jetuarit mirë».

200ml 42%vol Shishe metalike 5201563010078
700ml 42%vol Shishe metalike 5201563007078
1000ml 42%vol Shishe metalike 5201563002073